söndag 15 juni 2008

hej

Håkan hellström var för himla fint.
Han pekade på min sjömansdräkt :)
Fick kommentarer om den faktist. Träffade en kille att krama, han var rolig, men gay tror jag.
Hela Håkan var så vacker och Tove, Manda och julle ocksåå. Dom var så fina att jag sov hos julia. Och mamma började grina när hon såg mitt omdöme.
HAHAHA

Nu har Malin avverkat sitt första år och 7:e skoår i grundskolan, på Vittra i saltsjö-boo. Jag har haft Malin som ansvarselev i två minnesvärda och roliga terminer.

Malin är en mogen, respektfull, ödmjuk, glad och trevlig tjej som verkar trivas i sin kompiskrekts. Hon respekterar skolans förhålningssätt och spelregler, ställer upp för sina vänner, har alltid ett leénde på sina läppar, ser framåt och tänker positivt.

hon respekterar andra människors egenvärde som får de att respektera henne, tar avstånd från att människor utsätts för kränkande behandling samt medverkar till att bistå anndra människorHon brukar säja till ifall om någon är elak mot någon annan, får människorna runt omkring sig att att känna sig omtyckta genom att ge de komplimanger och märker hon att någon behöver hjälp brukar hon fråga ifall om hon får hjälpa till.

Malin älskar och njuter av att skriva olika texter. När hon blir arg, ledsen, glad eller trött och käner att hon måste göra någonting annat för att motivera sig brukar hon skriva härliga texter. Detta har utvecklat hennes skrivande otroligt bra under det här året. Hon använder skrivandet för att ge uttryck för tankar, åsikter, känslor som ett redskap för kommunikation.

Malin är en sammarbetsvillig tjej som tycker om att få uppgifter som är klart strukterade och är nöjd med tillvaron. Hon får mycket gjort om målet är givet, tycker om lagsporter med givna och tydliga regler och tar sitt personliga ansvar.

Till det kommande året bör Malin jobba med att bli självständig, väja bort sina kopisar och kunna gå och sätta sig själv under eget arbete så att hon kan slutföra sina uppgifter.

Jag önskar dig ett jättefint sommarlov Malin!

Elahe

Inga kommentarer:

Hej

Bloggtoppen.se Blogglista.se